National Stadium Singapore

National Stadium Singapore

Het National Stadium Singapore is een multi-functioneel sportstadion in Singapore. Het stadion verving het oude ‘Nationale stadion’ dat in 2007 werd gesloten en uiteindelijk in 2010 werd gesloopt. Het stadion biedt plaats aan 55.000 toeschouwers. Het stadion heeft een dakconstructie met ‘s werelds grootste intrekbare koepel en configureerbare zitplaatsen op de laagste laag om het het enige stadion in de wereld te maken dat speciaal is ontworpen voor voetbal-, rugby-, cricket- en atletiekevenementen. De onderste rij heeft gemechaniseerde en geautomatiseerde intrekbare zitconfiguraties, waardoor het stadion op elk willekeurig tijdstip concerten en ander entertainment kan organiseren.

De bouwwerkzaamheden voor de sporthub begonnen in 2010. In 2011 werd de fundering van het stadion voltooid en begon de bouw op de staalfabriek van het stadion met vast dak. In 2013 werd de installatie van de laatste stalen ‘runway truss’ van het stadion voor het dak voltooid. Dit markeerde de voltooiing van het vaste dak van het Nationale Stadion ter voorbereiding van de installatie van het intrekbare dak (Het intrekbare dak zelf duurt ongeveer 25 minuten om te openen of te sluiten.). Het National Stadium Singapore opende zijn deuren in juni 2014.

 

Project:
National Stadium Singapore

Opdrachtgever:
?
Jaar:
2014

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart

  En cours de réalisation