Verzorgingstehuizen

Vexcolt Europe heeft veel ervaring met verzorgingstehuizen opgebouwd gedurende de jaren.

Bij verzorgingstehuizen zijn hygiëne en vochtbestendigheid de belangrijkste eisen. Vexcolt Europe onderscheidt in dit voorbeeld drie veel voorkomende situaties en doet een algemeen advies voor specifieke profielen. Het is echter raadzaam om voor elke situatie te overwegen welke factoren van belang zijn en hier uw keuze op af te stemmen. Onze specialisten staan klaar voor u om u te helpen voor een goed geïnformeerde keuze. 

Aanbeveling

De ingang
De ingang is een gebied met een hoge verkeersfrequentie maar een relatief lage verkeersbelasting. Voor een open ruimte met harde vloerafwerkingen zoals tegels raden wij zeer duurzaam profiel aan in de MicrAtec SE serie.

De gang
Met een hoge verkeersfrequentie én een hoge verkeersbelasting (denk aan patiëntenbedden, apparatuur en dergelijke) is de gang een veel voorkomende situatie in een ziekenhuis. Vaak ligt er een type linoleum of vinyl waarbij er zo min mogelijk hoogteverschillen zijn in verband met divers voetgangers- en rolverkeer. Wij raden daarom het MaxAtec V serie aan met een verhoogde inlage voor een naadloze aansluiting op vinyl.

Technische ruimte
Belasting is een belangrijke eis in technische ruimtes en daarom raden wij een all-metal MegAtec 300 profiel aan.

Hygiëne
Hygiëne is één van de belangrijke factoren in het bepalen van oplossingen in een ziekenhuis. Hierbij zijn laag onderhoud, anti-bacteriële eigenschappen en een lange levensduur noodzakelijk.

Referentieprojecten

Vexcolt Europe heeft veel ervaring met verzorgingstehuizen. Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie.

 • Zorgcentrum De Stekkerhoek
 • Woon-en zorgcentrum Heidehiem
 • Wooncomplex Zuidland

Heeft u hulp nodig met een profielkeuzebrandwerendheidwaterbestendigheidontwerpinstallatie?

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart

  En cours de réalisation