Grootkeukens

Vexcolt Europe heeft veel ervaring met grootkeukens opgebouwd gedurende de jaren.

Bij zuivel, voedsel-en grootkeukens, geldt ten minste één basisnorm en dat is: HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points), dit is een risico inventarisatie voor voedingsmiddelen. De NL vertaling is: gevarenanalyse en kritische controlepunten. Het Doel: zo weinig mogelijk kans op besmetting.

Het programma van eisen (PVE) Zuivel, voedsel en grootkeukens (in het kader HACCP) vraagt ten minste:

  • Hygiëne
  • Reinigbaarheid
  • Veiligheid

Gebied specifiek moet er daarom gekeken worden waar de juiste oplossing in het gebouw geplaatst wordt. Uitweiden kan, beter is het om contact op te nemen met onze technische specialisten voor een op maat gesneden advies.

Aanbeveling

Voedselverwerkende gebieden
In gebieden waar voedsel bereid wordt zijn er vaak harde vloerafwerkingen gebruikt zoals tegels. Hier zijn de MicrAtec SE en/of de MicrAtec NL profielen (voor gebruik in terrazzo vloeren) uitermate geschikt. Daarnaast is de MaxAtec 100 zeer geschikt als macrodilatatieprofiel in ruimtes die moeten voldoen aan de HACCP norm.

Referentieprojecten

Vexcolt Europe heeft veel ervaring met grootkeukens. Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie.

  • Ziekenhuizen
  • Verzorginshuizen
  • Kantorencomplex

Heeft u hulp nodig met een profielkeuzebrandwerendheidwaterbestendigheidontwerpinstallatie?

    Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

    ADDRESS

    63739 street lorem ipsum City, Country

    PHONE

    +12 (0) 345 678 9

    EMAIL

    info@company.com

    Cart

    En cours de réalisation