Tottenham Stadion

Tottenham Stadion

Het Noord-Londense bedrijf INK Studio ontwierp, samen met de architecten van Populous en de club, het vernieuwde stadion dat plek gaat bieden aan 61,000 toeschouwers.

Het stadion, en de grond eromheen, gaat niet alleen functioneren als voetbalstadion, maar ook als stadion voor NFL wedstrijden. Daarbij zal het gehele complex dienen als sport-, vrijetijds- en entertainmentbestemming. Het zal ruimte bieden voor indoor extreme sporten zoals klimmen, een hotel met 180 slaapkamers, 579 nieuwe woningen, een medisch centrum en een groot publiek plein met verschillende activiteiten.

Eén van de hoogtepunten is de Sky Walk op 40 meter hoogte. Een spectaculaire trekpleister voor fans en toeristen die het mogelijk maakt om het stadion te beklimmen en een rondje te maken op het dak.

Project:
Tottenham Stadion

Opdrachtgever:
Populous / F3

Jaar:
2018

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart

  En cours de réalisation